Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с надлъжната щанга!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с надлъжната щанга!

Здравейте, искам да попитам има ли вариант да не сменям цялата надлъжна щанга отзад на 156-ца а само втулките, защото проблема е само в това че там бие на желязо и ми тропа отзад колата Иначе трябва да дам по 70 лв. за една щанга Ако някой знае или е сменял да сподели ще съм му благодарен
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
    Здравейте, искам да попитам има ли вариант да не сменям цялата надлъжна щанга отзад на 156-ца а само втулките, защото проблема е само в това че там бие на желязо и ми тропа отзад колата Иначе трябва да дам по 70 лв. за една щанга Ако някой знае или е сменял да сподели ще съм му благодарен
    Напълно възможно е.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Всичко се прави бе колега. Ти представяш ли си какви пари трябваше да дават сосбтвениците на 166, ако трябваше да сменят задното окачване
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

А да питам от къде в софия мога да намеря такива втулки..звънях на 1-2 места.. нямат.Иначе ми казват че се прави но трябва да си взема втулката специално за алфа ли трябва да са..или..?

Comment

дайте малко инфо ще е полезно!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

питай ФЕРАРИСТ-а те предлагат да же полеуретанов тампон точно за там и не е скъп има го в "платени обяви"ама най добре го търси на лично
            156 1,9JTD 2000

Comment

В момента се правят полиуретанови тампони за задната надлъжна щанга, става дума за предния тампон, задния който е към главината, се продава и се намира лесно из магазините, макар че ще започне да се прави и от полиуретан......принципа ще е следния - ние пращаме готова щанга с готов и монтиран тампон на нея, клиента след като си я монтира ще ни прати неговата.....а ако си иска същата не е проблем, праща си я(колата може да се пусне на гумите и без нея, макар че не е особенно желателно)монтира се на същия ден, и му се връща.....правят се матрици и втулки за четирите напречни щанги, там може би ще отнеме малко време, щото са два различни размера тампоните, и нещата трябва да се уточнят......с 2 думи до месец се надявам да имат тампони и за цялата задница, включая и големия на надлъжната, който засега никъде не се предлага от полиуретан.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Или аз не обеснявам добре или тия в магазините са тъпаци! Когато ги питах до сега ми обесниха че такова нещо няма...има само втулката на шенкела една мъничка е до колкото знам. Другото го нямало и трябва цялата щанга...

Comment

Обясняваш добре, просто мисля че отделно тоя тамп не се предлага като резервна част......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Аха ясно.А то има ли значение диаметър едно друго .. еднакво ли е всичко? И какви пари ще бъде това удоволствие..? Става дума за втулката не за щангата

Comment

Засега им занесох 5 щанги, и всичко е стандартен и еднакъв размер, и се нядавам че ще си остане така - цената не знам още, ще видят колко полиуретан отива и така......като има инфо, веднага ще бъде обявено.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        В момента се правят полиуретанови тампони за задната надлъжна щанга, става дума за предния тампон, задния който е към главината, се продава и се намира лесно из магазините, макар че ще започне да се прави и от полиуретан......принципа ще е следния - ние пращаме готова щанга с готов и монтиран тампон на нея, клиента след като си я монтира ще ни прати неговата.....а ако си иска същата не е проблем, праща си я(колата може да се пусне на гумите и без нея, макар че не е особенно желателно)монтира се на същия ден, и му се връща.....правят се матрици и втулки за четирите напречни щанги, там може би ще отнеме малко време, щото са два различни размера тампоните, и нещата трябва да се уточнят......с 2 думи до месец се надявам да имат тампони и за цялата задница, включая и големия на надлъжната, който засега никъде не се предлага от полиуретан.....
                        евала на такива колеги като ферарист

Comment

Така е колега Аз ще чакам с нетърпение да напише че вече всичко е готово

Comment

Колеги отзад имам да сменявам биелетка,тампон на амортисъора и на тия прословути надлъжни щанги тампоните (предните).Биелетката я взех,на какви пари се намира тампона на амортисъора и продават ли се тия тампони на надлъжната щанга отделно,където минава планката през тях?
                            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Решено е:2 надлъжни щанги 2ра ръка по 15лв вместо Birth за по 30-40 лв едната.
                              Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Working...
                              X